Κατηγορίες
Καλάθι

Πολιτική Επιστροφών

Η Diversity ακολουθεί την παρακάτω πολιτική επιστροφών με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτησή σας:

Α. Εφ’ όσον έχετε κάνει την παραγγελία σας και πριν αυτή φύγει από την εταιρεία μπορείτε να την ακυρώσετε χωρίς καμία επιβάρυνση. Σε περίπτωση που έχετε προβεί σε προκατάθεση της αξίας της παραγγελίας αυτή θα σας επιστραφεί άμεσα σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε όπου θ’ αναγράφονται τα στοιχεία αυτού που έκανε την παραγγελία.


Β. Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στη μεταφορική ή στην courier και έχει φύγει από την έδρα μας και θέλετε ακύρωση της και εφόσον έχει γίνει προκατάθεση θα σας κρατηθούν τα έξοδα αποστολής και θα σας επιστραφεί το υπόλοιπο ποσό άμεσα σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε όπου θ’ αναγράφονται τα στοιχεία αυτού που έκανε την παραγγελία.


Γ. Αν έχετε παραλάβει και το έχετε μετανιώσει και εφ’ όσον δεν έχετε ανοίξει τη συσκευασία μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την στιγμή παραλαβής του δέματος

Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε  με την εταιρεία μέσω e-mail στο info@diversity.gr . Στη συνέχεια μόλις παραλάβουμε την παραγγελία και διαπιστωθεί το ακέραιο του/των προϊόντων τότε θα σας επιστραφεί το υπόλοιπο ποσό (από το οποίο θα έχει αφαιρεθεί  η αξία των μεταφορικών αποστολής), άμεσα σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε όπου θ’ αναγράφονται τα στοιχεία αυτού που έκανε την παραγγελία.


Για την επιστροφή του/των προϊόντων θα πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε χωρίς φθορές, χωρίς να έχει ανοιχτεί η συσκευασία ή να έχουν χρησιμοποιηθεί και να συνοδεύονται από όλα τα σχετικά έγγραφα-παραστατικά. 


Δ. Αν έχετε παραλάβει και ανοίξει τη συσκευασία και το προϊόν είναι ελλαττωματικό, επικοινωνείτε με την εταιρεία μέσω e-mail στο info@diversity.gr εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την στιγμή παραλαβής του δέματος προκειμένου να σας δοθούν οδηγίες για την αντικατάσταση ή την επιστροφή του αντίστοιχου χρηματικού ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.


Ε. Αν έχετε παραλάβει και ανοίξει τη συσκευασία και θέλετε να επιστρέψετε κάποια από τα προϊόντα και εφόσον δεν έχουν χρησιμοποιηθεί, επικοινωνείτε με την εταιρεία μέσω e-mail στο info@diversity.gr εντός 14 ημερολογιακών  ημερών από την στιγμή παραλαβής του δέματος προκειμένου να σας δοθούν οδηγίες για την αντικατάσταση ή την επιστροφή του αντίστοιχου χρηματικού ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.


Για την επιστροφή του/των προϊόντων θα πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε χωρίς φθορές, χωρίς να έχει ανοιχτεί η συσκευασία ή να έχουν χρησιμοποιηθεί και να συνοδεύονται από όλα τα σχετικά έγγραφα-παραστατικά. 
Στοιχεία Επικοινωνίας

Diversity | Ηλεκτρονικό Εμπόριο


Ωράριο λειτουργίας και επικοινωνίας:


Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 20:00


Τηλ.:  2310 528877

Email: info@diversity.gr

Διεύθυνση: Κωστή Παλαμά 8, Θεσσαλονίκη, 54630

Diversity B2B

Ειλικρίνεια, ταχύτητα, συνέπεια

Γίνετε μέρος της οικογένειας της Diversity, όχι μόνο για να ξεχωρίσετε, αλλά για να βρείτε κάποιον να αγκαλιάσει τη διαφορετικότητά σας.

Μάθετε περισσότερα