Κατηγορίες
Καλάθι

Πληρωμές

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η Diversity.gr έχει ενσωματώσει πολλούς εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής, τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε για την πληρωμή των αγορών σας, εφόσον είναι ενεργοποιημένη η επιλογής τους. Η ενεργοποίηση του εκάστοτε τρόπου πληρωμής εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως ο τρόπος αποστολής, η διεύθυνση παράδοσης, η αξία της παραγγελίας κα.


Οι τρόποι πληρωμής είναι:


1) Αντικαταβολή μετρητών:

Εφόσον επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, θα πρέπει να πληρώσετε με μετρητά κατά τη στιγμή της παράδοσης. Το κόστος αντικαταβολής είναι μηδενικό σε περίπτωση που επιλέξετε παραλαβή απο την αποθήκη μας, Αγίου Μηνά 3, 54625 Κέντρο Θεσσαλονίκης ή από το κατάστημά μας στην Θεσσαλονίκη. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι 2€.

Σημειώνεται ότι: η υπηρεσία της αντικαταβολής προσφέρεται συνδυαστικά με την αξία της παραγγελίας σας βάση της κείμενης νομοθεσίας (δείτε παρακάτω την σχετική παράγραφο), αφορά συγκεκριμένες περιοχές και συγκεκριμένους τρόπους αποστολής.


2) Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα:

Στο Diverisity.gr δεκτές γίνονται οι Visa, Mastercard, Diners πιστωτικές κάρτες, οι Visa, Mastercard χρεωστικές κάρτες και οι Visa, Mastercard προπληρωμένες κάρτες.

Η παράδοση των παραγγελιών όπου η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί με πιστωτική κάρτα, γίνονται μόνο στον κάτοχο της πιστωτικής κάρτας, με την επίδειξη της κάρτας και της αστυνομικής ταυτότητας. Παραγγελίες με πληρωμή με πιστωτική κάρτα δεν παραδίδονται σε τρίτο πρόσωπο.

Στην αναγραφόμενη τελική τιμή στο καλάθι αγορών μας συμπεριλαμβάνονται οι νόμιμοι Φόροι. Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα της πωλήτριας εταιρείας. Για την υλοποίηση της υπηρεσίας πιστοποίησης κατόχου κάρτας ενδέχεται να απαιτηθεί η μεταφορά στοιχείων της κάρτας τους, σε τρίτο πάροχο, συνεργαζόμενο με την Alpha Bank ή Viva Wallet.


3) Τραπεζική κατάθεση

ALPHA BANK

Επωνυμία: ΧΟΥΡΜΟΥΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

Αριθμός λογαριασμού: 707002002011274

IBAN Αρ. λογαριασμού: GR22 0140 7070 7070 0200 2011 274


EUROBANK

Επωνυμία: ΧΟΥΡΜΟΥΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ

IBAN Αρ. λογαριασμού: GR04 0260 2430 0007 2020 1321 214


VIVAWALLET

Επωνυμία: ΧΟΥΡΜΟΥΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

IBAN Αρ. λογαριασμού: GR04 7010 0000 0007 4603 0372 606

Προσοχή! Σε περίπτωση τραπεζικής μεταφοράς μέσω web banking, να επιλέξετε όλα τα έξοδα μεταφοράς να βαρύνουν τον εντολέα, δηλαδή εσάς. Η Diversity.gr πρέπει να παραλάβει ποσό ίσο με την αντίστοιχη αξία με της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση λάθους θα πρέπει να προβείτε σε συμπληρωματική κατάθεση.

Σαν αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να συμπληρώσετε το επώνυμο και τον αριθμό παραγγελίας σας και να μας ειδοποιήσετε μέσω τηλεφώνου(2310 52 88 77) ή μέσω email στο info@diversity.gr. Αν δεν έχετε πραγματοποιήσει κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών η παραγγελία σου ακυρώνεται αυτόματα. Η παραγγελία σας δε θα αποσταλεί μέχρι να λάβουμε την πληρωμή σας.Μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας στο ασφαλές περιβάλλον της Alpha Bank ή viva wallet


4) Μέσω Paypal, στον λογαριασμό μας info@diversity.gr

Diversity B2B

Ειλικρίνεια, ταχύτητα, συνέπεια

Γίνετε μέρος της οικογένειας της Diversity, όχι μόνο για να ξεχωρίσετε, αλλά για να βρείτε κάποιον να αγκαλιάσει τη διαφορετικότητά σας.

Μάθετε περισσότερα