Κατηγορίες
Καλάθι

Ποιοι Είμαστε

Μάθε για την ιστορία, τις αξίες και τους στόχους μας.

Η εταιρεία μας ξεκίνησε το 2010 από μια παρέα ανθρώπων που ήθελαν να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα, με βάση την ανθρώπινη επικοινωνία, τα έξυπνα προϊόντα, τις ανταγωνιστικές τιμές, τις γρήγορες παραδόσεις και μεγάλο όπλο την ειλικρίνεια, αγκαλιάστηκε από όλους εσάς, δίνοντάς μας την δυνατότητα να εξελισσόμαστε συνεχώς. Και η παρέα συνέχεια μεγαλώνει...

Αρκεί μόνο μία επικοινωνία μαζί μας, για να καταλάβετε πως μπορούμε να δουλέψουμε από κοινού, ώστε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους σας και γιατί όχι, να έχουμε μαζί, αποτελέσματα βασισμένα στην ιδιαιτερότητα της κάθε κατάστασης, με στόχο τους δύο σημαντικότερους παράγοντες της εποχής μας: διαφορετικότητα και επιτυχία.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε πληθώρα από smartphones, tablets, action cameras, προϊόντα παρακολούθησης, gadgets, κάμερες ασφαλείας, είδη gaming και άλλα έξυπνα προϊόντα που δίνουν λύση σε πολλά από τα προβλήματα της καθημερινότητάς σας αλλά και την πιο αξιόπιστη γκάμα προϊόντων κρυφής επικοινωνίας και παρακολούθησης.

Με νέο online κατάστημα , πιο νέο - ευχάριστο - εύκολο και λειτουργικό, θα μπορέσετε να περιηγηθείτε ανάμεσα στις κατηγορίες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Είστε έτοιμος να γίνεται ο νέος, σημαντικός, ξεχωριστός συνεργάτης μας;

Diversity

Τo diversity σε αριθμούς

 • 7

  Εργαζόμενοι

 • +300

  Επαγγελματικοί συνεργάτες

 • +50

  Συνεργαζόμενοι κατασκευαστές

 • +100

  Αποστολές σε όλη την Ελλάδα

 • 1,000m2

  Έκταση αποθήκης

 • 11 χρόνια

  Εμπειρίας στην χονδρική

Όραμα και Στόχοι

Κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα θέτοντας ως κορυφαία προτεραιότητά μας την βελτίωση της καθημερινής ζωής των πελατών μας. Παρέχουμε καινοτόμα προϊόντα και πρωτοποριακές υπηρεσίες με προστιθέμενη αξία στις κοινότητες που δραστηριοποιούμαστε.

Καθώς μας χαρακτηρίζει η ευελιξία, μπορούμε και προσαρμόζουμε τους πόρους και τις προτεραιότητές μας αναζητώντας ευκαιρίες για δημιουργία αξίας.

Δέσμευσή μας είναι να προσφέρουμε λύσεις και εξατομικευμένες εμπειρίες, ενώ παράλληλα φροντίζουμε να λειτουργούμε με βιώσιμο τρόπο.

 • Συνεργασία
 • Εμπιστοσύνη
 • Αποτελεσματικότητα

Εταιρική Κουλτούρα

Η προοπτική μας είναι μακροπρόθεσμη ως προς τα συμφέροντα των πελατών μας, των συνεργατών και της εταιρίας μας.

Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια συμμετοχική κουλτούρα που ενθαρρύνει τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, επαγγελματισμού και ηθικής.

Αναλύουμε και εξετάζουμε όλες τις πλευρές του εκάστοτε θέματος και βρίσκουμε την καλύτερη δυνατή λύση για τους πελάτες μας ανεξαρτήτως οικονομικού στόχου και όπου κι αν βρίσκονται.

Diversity

Η γκάμα μας περιλαμβάνει όχι μόνο γνωστές και αναγνωρίσιμες μάρκες αλλά και εκείνες που περιμένουν να τις ανακαλύψετε, μάρκες που θα ενισχύσουν την μοναδικότητα της εταιρείας σας και θα πορευτείτε μαζί, υπηρετώντας πιστά το κοινό μας πλάνο και φιλοδοξίες.

Δείτε όλα προϊόντα

Ενδιαφέρεστε για συνεργασία;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε μας μήνυμα

για να ξεκινήσουμε άμεσα την συνεργασία μας.

Στείλτε μήνυμα

Diversity B2B

Ειλικρίνεια, ταχύτητα, συνέπεια

Γίνετε μέρος της οικογένειας της Diversity, όχι μόνο για να ξεχωρίσετε, αλλά για να βρείτε κάποιον να αγκαλιάσει τη διαφορετικότητά σας.

Μάθετε περισσότερα