Κατηγορίες
Καλάθι

AGM

AGM

Η AGM ιδρύθηκε το 2008 από μια παθιασμένη ομάδα καινοτόμων. Το όραμά μας ήταν πάντα η δημιουργία συσκευών που δεν θα ήταν απλά συσκευές επικοινωνίας, αλλά και πρακτικά κομψά κινητά τηλέφωνα σε συνδυασμό με εξαιρετικό σχεδιασμό. Τα κινητά τηλέφωνα AGM είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν όχι μόνο τα πιο δύσκολα περιβάλλοντα αλλά και τους καθημερινούς κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι χρήστες, συμπεριλαμβανομένης της εισροής νερού ή σκόνης και τυχαίων ζημιών.


Το 2011 η AGM παρήγαγε το πρώτο ανθεκτικό και αδιάβροχο smartphone του κόσμου που βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android®. Από τότε η συνεχιζόμενη προσπάθεια της AGM σε καινοτομίες έχει επιφέρει συνεχείς βελτιώσεις στο φάσμα των συσκευών της, τοποθετώντας  την AGM στην πρώτη θέση στην κινεζική τραχιά τηλεφωνική αγορά.


Όλα τα κινητά τηλέφωνα βασίζονται σε εξωτερικά πρότυπα IP68 και MIL-STD, ωστόσο, στην αναζήτηση συνεχούς βελτίωσης, έχουμε επίσης αναπτύξει το δικό μας πρότυπο που ονομάζεται OEPT (Outdoor Environmental Tests Performance Test). Αυτή η προσέγγιση σημαίνει ότι συνεχίζουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας το καλύτερο στα rugged  smartphones. Όλα τα smartphones AGM είναι κατασκευασμένα με επεξεργαστές Qualcomm® και είναι αδιάβροχα, ανθεκτικά στη σκόνη και κραδασμούς.

Δεν υπάρχουν κατασκευαστές για εμφάνιση.

Diversity B2B

Ειλικρίνεια, ταχύτητα, συνέπεια

Γίνετε μέρος της οικογένειας της Diversity, όχι μόνο για να ξεχωρίσετε, αλλά για να βρείτε κάποιον να αγκαλιάσει τη διαφορετικότητά σας.

Μάθετε περισσότερα