Κατηγορίες
Καλάθι

Xiaomi

XiaoMi

Xiaomi είναι μια κινεζική εταιρία ηλεκτρονικών ειδών που ιδρύθηκε από τον Lei Jun το 2010 και εδρεύει στο Πεκίνο. Η Xiaomi κατασκευάζει και επενδύει σε smartphones, κινητές εφαρμογές, φορητούς υπολογιστές, ΙΟΤ, τσάντες, κοσμήματα, ακουστικά, τηλεόραση, παπούτσια, ζώνες γυμναστικής και πολλά άλλα προϊόντα. Κατατάσσεται 468η, στο Fortune Global 500 List για το 2019 όντας η νεότερη εταιρία της λίστας


Η Xiaomi κυκλοφόρησε το πρώτο της smartphone τον Αύγουστο του 2011 (Redmi 1) και κέρδισε γρήγορα μερίδιο αγοράς στην Κίνα για να γίνει η μεγαλύτερη εταιρεία smartphone της χώρας το 2014. Στην αρχή του δεύτερου τριμήνου του 2018, η Xiaomi ήταν ο τέταρτος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphone παγκοσμίως, οδηγώντας την κούρσα τόσο στη μεγαλύτερη αγορά της Κίνας όσο και στη δεύτερη μεγαλύτερη αγορά της Ινδίας. Η Xiaomi ανέπτυξε πολύ γρήγορα ένα ευρύτερο φάσμα ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, συμπεριλαμβανομένου ενός οικοσυστήματος συσκευών έξυπνου σπιτιού (IoT).
Δεν υπάρχουν κατασκευαστές για εμφάνιση.

Diversity B2B

Ειλικρίνεια, ταχύτητα, συνέπεια

Γίνετε μέρος της οικογένειας της Diversity, όχι μόνο για να ξεχωρίσετε, αλλά για να βρείτε κάποιον να αγκαλιάσει τη διαφορετικότητά σας.

Μάθετε περισσότερα